Το Dacia Duster ανακυρήχτηκε το καλύτερο Εκτός Δρόμου Αυτοκινήτο της Χρονιάς






Η ανακήρυξη του νέου Duster από το περιοδικό αυτοκινήτου Αγορά Αυτοκινήτου.

Όπως γνωρίζεται ήδη, το νέο Dacia Duster έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από το σύνολο του ειδικού τύπου τόσο στην Ελλάδα, όσο και γενικότερα στην Ευρώπη. Με αρχή την Παγκόσμια Δημοσιογραφική Παρουσίαση στην Ελλάδα και στη συνέχεια μέσω των δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται στη χώρα μας, το νέο Dacia Duster αναδεικνύεται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και πετυχημένα μοντέλα της αγοράς.


Dacia Duster το καλύτερο Εκτός Δρόμου Αυτοκινήτο της Χρονιάς
Το Dacia Duster ανακυρήχτηκε το καλύτερο Εκτός Δρόμου Αυτοκινήτο της Χρονιάς

Στις εξαιρετικές κριτικές έρχεται να προστεθεί και η βράβευση του μοντέλου από το περιοδικό αυτοκινήτουΑγορά Αυτοκινήτου,  το οποίο παράλληλα έχει και τα δικαιώματα του γερμανικού AUTOBILDγια την Ελλάδα. Η ανακήρυξη του νέου Duster ως, Εκτός Δρόμου Αυτοκινήτου της Χρονιάς, αλλά και η συνολικότερη παρουσία του στις αξιολογήσεις του περιοδικού, αποτελούν ακόμα μια επιβεβαίωση των εξαιρετικών χαρακτηριστικών του μοντέλου.

Το Dacia Duster ανακυρήχτηκε το καλύτερο Εκτός Δρόμου Αυτοκινήτο της Χρονιάς Το Dacia Duster ανακυρήχτηκε το καλύτερο Εκτός Δρόμου Αυτοκινήτο της Χρονιάς Reviewed by Bubblisher on 7/08/2018 Rating: 5