Η διάκριση της Nissan στα βραβεία του Auto Express για τα νέα αυτοκίνητα


Nissan Intelligent Mobility : διάκριση  στα βραβεία του Auto Express για τα νέα αυτοκίνητα.

Το Nissan Qashqai  διακρίθηκε ως το Αυτοκίνητο του Auto Express  των τελευταίων 30 χρόνων και το νέο Nissan LEAF τιμήθηκε με ένα ειδικό βραβείο τεχνολογίας.

Η Ευφυής Κινητικότητα της Nissan (Nissan Intelligent Mobility) τιμήθηκε με δύο ειδικά βραβεία στα Auto Express New Car Awards για το 2018, για το Nissan Qashqai και το νέο  Nissan LEAF αντίστοιχα.

Το Nissan Qashqai  διακρίθηκε ως το Αυτοκίνητο του Auto Express  των τελευταίων 30 χρόνων, λόγω του  επαναστατικού  σχεδιασμού του και της δημιουργίας  της ολοένα και πιο δημοφιλούς κατηγορίας των crossover. Το νέο Nissan LEAF αναγνωρίστηκε για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του και τιμήθηκε με ένα ειδικό βραβείο τεχνολογίας.

"Το Nissan Qashqai ήταν, και εξακολουθεί να είναι, ένα αυτοκίνητο που προσφέρει την πρακτικότητα ενός συμβατικού SUV, αλλά με  το αποτύπωμα ενός οικογενειακού αυτοκινήτου", δήλωσε ο Steve Fowler, συντάκτης του Auto Express. "Αυτό το Nissan δεν βγήκε απλά εκτός κανόνα, αλλά τον ξεπέρασε.  Ως  διάδοχος του μοντέλου hatchback Almera, το Qashqai άνοιξε το δρόμο στην αγορά των SUV, δημιουργώντας  μια νέα κατηγορία και από τότε δεν κοιτάξαμε πίσω.” 

Αναφορικά με το νέο  Nissan LEAF, το οποίο κυκλοφορεί ήδη και στην Ελλάδα, ο Fowler πρόσθεσε: “Υπάρχουν πολλά πράγματα που μας εντυπωσίασαν στο νέο Nissan LEAF. Είναι καλό στην οδήγηση με μια ρεαλιστική κλίμακα αυτονομίας, πάνω από 240 χιλιόμετρα. Έρχεται γεμάτο με τεχνολογία που δεν είναι διαθέσιμη σε πολλά αυτοκίνητα σε αυτή την τιμή, πόσο μάλλον στα αμιγώς ηλεκτροκίνητα  (EVs). Αλλά το πιο εντυπωσιακό από όλα, είναι η νοοτροπία που συνοδεύει την κτήση ενός τέτοιου ηλεκτροκίνητου οχήματος, γεγονός που το καθιστά πιο ελκυστικό και φθηνότερο για περισσότερους ανθρώπους.”


Η διάκριση της Nissan στα βραβεία του Auto Express για τα νέα αυτοκίνητα Η διάκριση της Nissan στα βραβεία του Auto Express για τα νέα αυτοκίνητα Reviewed by Bubblisher on 7/08/2018 Rating: 5