Το νέο MINI απέσπασε το βραβείο σχεδίασης autonis 2018


Βραβείο ως το πιο όμορφο νέο μοντέλο στην κατηγορία του


Οι αναγνώστες του περιοδικού “auto, motor und sport” ψήφισαν την τρέχουσα έκδοση του Βρετανικού premium μικρού αυτοκινήτου ως το πιο όμορφο νέο μοντέλο στην κατηγορία του. 

Μόναχο . Μπορεί να είναι μικρό, αλλά σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Η εκφραστική του σχεδίαση και οι πολυάριθμες δυνατότητες εξατομίκευσης χαρίζουν στο ΜΙΝΙ μία διαχρονική γοητεία, που παραμένει πάντα επίκαιρη σε όλες τις εκδόσεις του - 3θυρο, 5θυρο και Cabrio. Η ελκυστική εμφάνιση για μία ακόμα φορά ανέδειξε το ΜΙΝΙ νικητή κατηγορίας στην ψηφοφορία αναγνωστών του περιοδικού “auto, motor und sport”, με έπαθλο το βραβείο “autonis”. Το τρέχον MINI, πλήρως ανανεωμένο από την αρχή της χρονιάς, επαναλαμβάνει την επιτυχία του Βρετανικού αρχέτυπου μοντέλου στην κατηγορία των πολυτελών μικρών αυτοκινήτων από το 2014. Εκείνη τη χρονιά, το MINI απέσπασε το βραβείο “autonis” μετά την τελευταία αλλαγή γενιάς.

Το στυλ και η φινέτσα είναι τα στοιχεία που έκαναν το MINI συγκλονιστικά ελκυστικό και το ‘αγαπημένο’ των αναγνωστών όπως απέδειξε η ψηφοφορία. Νέας φιλοσοφίας προβολείς LED και πίσω φώτα LED με το χαρακτηριστικό σχέδιο της Βρετανικής σημαίας (Union Jack) συνθέτουν μία μοναδική εμφάνιση. Οι αποχρώσεις Emerald Grey metallic, Starlight Blue metallic και Solaris Orange metallic περιλαμβάνονται στις χρωματικές προτάσεις. Η εκτεταμένη γκάμα ζαντών αλουμινίου, το εξωτερικό φινίρισμα σε Piano Black με μαύρα πλαίσια για τους προβολείς, τη μάσκα και τα πίσω φώτα - διατίθεται για πρώτη φορά - καθώς και ο νέος δερμάτινος εξοπλισμός, οι επενδύσεις και τα χρώματα της καμπίνας προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες μετατροπής του MINI σε ένα εξατομικευμένο, μοναδικό στο είδος του προϊόν που κλέβει την παράσταση παντού.

Οι φρέσκιες εξωτερικές και εσωτερικές πινελιές ενισχύουν την γοητεία του αυτοκινήτου, χαρίζοντας στην τρέχουσα γενιά MINI μία διαχρονική μοναδικότητα στην premium μικρή κατηγορία. Η υψηλή αισθητική ποιότητα επιβεβαιώνεται και επίσημα με τη κατάκτηση του νέου βραβείου “autonis”.

Το περιοδικό αυτοκινήτου του εκδοτικού οίκου Motorpresse στη Στουτγάρδη, ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν “τα πιο όμορφα αυτοκίνητα του 2018” για 18η φορά. Οι αναγνώστες είχαν να επιλέξουν από 95 μοντέλα σε δέκα κατηγορίες. Υποψήφια ήταν νέα και ανανεωμένα μοντέλα που κυκλοφόρησαν στη Γερμανική αγορά τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Στην κατηγορία “μικρό αυτοκίνητο”, το MINI επικράτησε και με διαφορά έναντι των πέντε αντιπάλων του. Το 30,3% των ψήφων ήταν υπέρ του Βρετανικού μοντέλου.


ΝΕΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ MINI
(Ισχύει από 06/09/2018)Το BMW Group

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2016 ήταν περίπου 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

www.bmwgroup.com
Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup
Twitter: http://twitter.com/BMWGroup
YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview
Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Το νέο MINI απέσπασε το βραβείο σχεδίασης autonis 2018 Το νέο MINI απέσπασε το βραβείο σχεδίασης autonis 2018 Reviewed by Bubblisher on 10/01/2018 Rating: 5